Harbirk bus lineup

Liftbusser - Harbirks Bustrafik ApS

Liftbus

Vores liftbusser er indrettet til transport af gangbesværede og kørestolsbrugere. De er opbygget med lav indstigningshøjde, udvendig lift, fuld ståhøjde og godkendte bespændinger til fastgørelse af kørestole og hjælpemidler.

Mercedes, lav indstigningshøjde, udvendig lift, fuld ståhøjde, godkendte bespændinger, komfortsæder, aircondition, bakkamera, gulvvarme, mikrofonanlæg, navigationsanlæg, køleskab, tonede panoramaruder, DVD, loftmonteret fladskærm.

Vi kan tilbyde kørsel med liftbusser, som har plads fra 1 til 12 kørestolsbrugere. Alt efter behov kan vi ændre bussens indretning, så sædeantal og kørestolspladser passer til gruppens størrelse. 

Komforten i vores liftbusser matcher det høje niveau som i turistbusserne med automatgear, komfortsæder, aircondition, gulvvarme, mikrofonanlæg og tonede ruder. Enkelte busser har desuden DVD med stor loftmonteret fladskærm. 

Alle busser gennemgår det lovpligtige syn hvert år, hvor bl.a. støj og forurening kontrolleres.

Copyright (c) Harbirk's Bustrafik 2016.
Medlem af arbejdsgiverforeningen Dansk Erhverv Medlem af Brancheforeningen Danske Busvognmænd Vi støtter familier med kræftramte børn