Harbirk bus lineup

Forretningsstrategi - Harbirks Bustrafik ApS

Forretningsstrategi

I vores langsigtede strategi fokuserer vi på tre kerneområder:

  1. Medarbejdertilfredshed
  2. Konkurrencedygtighed
  3. Innovation

Kerneområderne skal være med til at sikre virksomhedens vækst og fremtidige udvikling. 

Ad. 1: Medarbejdertilfredshed

I Harbirk's Bustrafik fokuserer vi på medarbejdertilfredshed som et kerneområde i strategien. Vores medarbejdere skal trives i deres arbejdsdag og være glade for at arbejde og repræsentere Harbirk som virksomhed. 

Vi er stolte af at have branchens bedste chauffører. Vi lægger stor vægt på de personlige egenskaber hos vores medarbejdere, som er firmaets ansigt udadtil. 

Vi lægger vægt på synlig og imødekommende ledelse og arbejder målrettet på at fastholde og forbedre det gode arbejdsmiljø. Dette arbejde har båret frugt. Vi oplever en høj grad af tilfredshed blandt vores medarbejdere, da mange har været hos os i mange år og flere har holdt 25 års jubilæum. 

Harbirk´s Bustrafik ApS er en arbejdsplads, hvor chaufførerne bliver taget med på råd. I vores rekrutteringsproces lægger vi stor vægt på personlighed og erfaring med persontransport og kundeservice, så vi får de mest kvalificerede chauffører, der lever op til vores værdier og servicemål

Ad. 2: Konkurrencedygtighed

I Harbirk's Bustrafikfokuserer vi på konkurrencedygtighed som et kerneområde i strategien. 

Løbende er vognparken blevet udskiftet, så den matcher tidens krav til sikkerhed, komfort og miljø. For at bibeholde firmaets gode position som et af de førende persontransportselskaber og leve op til de skærpede miljø- og sikkerhedskrav, har vi valgt at forny vognparken med en ekstraordinær hastighed. Derfor er ca. 50% af vognparken blevet udskiftet inden for de seneste 2 år. 

Ad. 3: Innovation

I Harbirk's Bustrafikfokuserer vi på innovation som et kerneområde i strategien. 

Vi er stolte af de resultater, som vi bl.a. har opnået via vores strategi. I 2008 blev Harbirk’s Bustrafik ApS udvalgt til at deltage blandt 42 af de mest innovative virksomheder i region København i vækstskaberkonkurrencen ’Entrepreneur of the Year’.