Harbirk bus lineup

Job hos Harbirk - Harbirks Bustrafik ApS

Job hos Harbirk

Vi søger løbende chauffører til fuldtidsstillinger og afløserjobs, som bl.a. besidder evnen 'at sætte kunden i centrum'. Vi foretrækker medarbejdere, der kan nikke genkendende til følgende udsagn:

  • Du er servicemindet
  • Du er udadvendt
  • Du er fleksibel
  • Du er loyal
  • Du er stabil
  • Du er hjælpsom
  • Du har situationsfornemmelse
  • Det er et krav for ansættelse, at du kan fremvise en ren straffe- og børneattest.

Du skal være i besiddelse af kørekort til kategori D erhverv (bus) og gerne have et førerkort til kørsel med Tachograf (digital fartskriver). Det er en fordel, hvis du har gennemført kurserne "Befordring af bevægelseshæmmede" og "Førstehjælp".

Du kan vælge enten at sende din jobansøgning med posten eller udfylde et ansøgningsskema online.

OM HARBIRK SOM ARBEJDSPLADS

Harbirk Bustrafik ApS er en arbejdsplads med hands-on-ledelse og en flad organisationsstruktur, hvor medarbejderne bliver taget med på råd.

Som chauffør er du vores vigtigste ressource og virksomhedens ansigt udadtil. Derfor stiller vi høje krav i vores rekrutteringsproces, så vi får de mest kvalificerede chauffører, der lever op til vores servicemål og værdier.

Vi lægger vægt på synlig og imødekommende ledelse og arbejder målrettet på at fastholde og forbedre det gode arbejdsmiljø. Dette arbejde har båret frugt. Vi oplever en høj grad af tilfredshed blandt vores medarbejdere, da en stor del har været hos os i mange år, og flere har holdt 25 års jubilæum.

Virksomhedens gode resultater skyldes medarbejdernes indsats og kvalifikationer.

Vi har en alkohol- og rygepolitik. Medarbejderne må ikke drikke alkohol i arbejdstiden. Endvidere er rygning på kontorer og i busserne ikke tilladt.

Som ny medarbejder vil du hurtigt opleve den ånd og den teamspirit, der kendetegner vores arbejdsplads.

Kontakt Steffen Harbirk for at høre mere om stillingen på tlf. 4444 3266. Send din jobansøgning til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller udfyld vores online jobsøgningsskema.

Udfyld et online jobsøgningsskema