Harbirk bus

Ældre- og handicapkørsel - Harbirks Bustrafik ApS

Ældre- og handicapkørsel

Hos Harbirk er vi specialiseret i ældre- og handicapkørsel. Vi varetager ældre- og handicapkørsel for kommuner og institutioner og for private med vores liftbusser.

Ældre og handicappede har behov for en pålidelig løsning, når det gælder persontransport. Og her er løsningen Harbirk's ældre- og handicapkørsel, som altid er af allerhøjeste kvalitet. 

Vores chauffører står parat til at give en hjælpende hånd bl.a. med indstigning og udstigning af minibussen, og når de ældre og handicappede passagerer ellers har behov for det.

Liftbusserne er special byggede minibusser til handicapkørsel, hvor der transporteres flere kørestolsbrugere og hjælpere i en gruppe. Bussens liftsystem giver let adgang for ind- og udstigning med kørestolene. Kørestolene fastspændes med bespændinger under buskørslen for at skabe optimal sikkerhed for kørestolsbrugerne og øvrige passagerer.

Vores ældre- og handicapkørsel tilrettelægges, så der er mindst mulig ventetid. Ældre og handicappede skal være sikre på afhentning på det aftalte tidspunkt. Og hvis der opstår tvivlsspørgsmål undervejs, så står vores kørselskontor parat til at bekræfte aftale og svare på spørgsmål undervejs i kørselsprogrammet. 

Kontakt os for at høre mere om ældre- og handicapkørsel i Storkøbenhavn og resten af landet.